Om

Några ord om Innan AB och din utbildare

Innan AB utbildar er personal och hjälper er med det mesta som rör väg- och brandsäkerhet. Huvudkontoret ligger i Skellefteå, men verkar från Gävle i söder till Kiruna i norr.

Innan AB startade i juni 2015 utifrån en önskan om att förnya och utveckla en utbildningssektor som sett likadan ut sedan 1990-talet. Att skapa pedagogiskt moderna och förståeliga brand och vägutbildningar som ligger tekniskt i framkant och genomsyras av en stor förståelse för kundens enskilda behov.

Deltagare ska alltid känna skillnad när de varit med om en utbildning i Innans regi, de ska känna att de varit med om något, upplevt något, och att de efteråt äger en livsviktig kunskap som kan rädda liv.

Bakom Innan AB hittar ni mig, Nicklas Karlsson, en rutinerad handledare, instruktör, utbildad brandskyddsledare och riskkonsult med över 10 års erfarenhet inom förebyggande brandskydd och vägarbetsarbetsplatsens problematik.

Formell behörighet

  • Certifierad brandskyddsledare (CFPA Europe)
  • Godkänd SBF instruktör för Heta Arbeten
  • Instruktör enligt trafikverkets krav för ”Arbete på väg” nivå 1,2,3A & 3B.

Personlig och engagerad utbildare

Jag har arbetat med både stora företag och mindre företag inom en mängd olika branscher såsom exempelvis gruv-, anläggning-, trävaru-, och industribranschen. Det har gett stor kunskap kring myndigheters krav och förståelse för företagens behov av en säker arbetsmiljö och riskmedveten personal. Som utbildare är jag engagerad, personlig och lyhörd för varje företags och individs förutsättningar och behov.

Kontakta mig för frågor kring utbildningarna eller mina övriga tjänster.

Nicklas Karlsson, Innan AB

om-bild-nicklas-karlsson